Táto doména sa práve prestavuje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

L2

Prečítajte si o vynikajúcom RPG !!! (slová, ktoré sú označené žltou farbou, slúžia ako internetové odkazy, ktoré slúžia na priblíženie hry tým, že vám po kliknutí nahodia obrázok !) !

Táto veľmi zaujímavá RPG hra je dosť známa. Ale pre tých, ktorí ju ešte nehrali a chcú to skúsiť, som napísal stručný návod. V hre ide o to, aby daná postava ( človek, elf, temný elf, ork a trpazlík ) dosiahla čo najvyšší level/ úroveň. K tomu vám dopomáhajú kúzla a aury (buffy), alebo aj samotné brnenie a zbrane. Celá hra sa koná na dvoch mapách. Ľudia, elfovia a temní elfovia sú na Aden mape, orkovia a trpazlíci sú na mape Elmore . Pritom sa rozlišuje či máte postavu fightera, alebo mystika (Pozor trpaslík nemá podobu mystika->nečaruje) . keď máte vybratú postavu, stlačte tlačidlo start a môžete začať.

Keď sa objavíte s postavou v hre, máte na obrazovke tri okná (lišty). Tá prvá je na celkovú komunikáciu (All – napíše to všetkým v okolí; trade – to som zatiaľ nezistil na čo je to dobré; party – keď máte partiu, tak môžete cez ňu komunikovať bez toho, aby to videl niekto iný; clan – to isté ako pre party, len píšete do klanu, v ktorom ste (ak v nejakom ste); alliance – komunikácia v aliancii), druhá je na nastavenia a všetky informácie o postave, a do tej tretej si môžete dať skily (kúzla a útoky, ktoré potom používate tlačidlami F1-F12, podľa toho, aké číslo je nad/ pod lištou). Na začiatku->t. j. po vytvorení novej postavy, vám na okraji bliká otáznik, na kt. keď kliknete tak sa vam objaví to, čo vám chce hra povedať.

Ak neviete ovládanie, tak ľavé kliknutie znamená kam sa má postavička pohnúť a pravé (väčšinou sa drží a pohybuje sa myšou) znamená pohyb nášho pohľadu na obrazovke. Keď už toto vieme, môžme hrať. Klikneme si na príšerku (väčšinou je to , Keltir) a dáme postave príkaz cez F1 na útok (ak ho chcete mať na F1 tak si ho tam najskôr musíte dať–je to také políčko Attack ). Za každú zabitú príšeru dostanete experiens, sp ( espečka ) a peniaze, pričom vám z príšery môže vypadnúť aj nejaký materiál, kt. sa dá predať buď na trhu, alebo v obchode. Po dosiahnutí niektorých leveloch dostanete nové skily, ktoré si vyberiete u svojho šéfka v meste. Pritom môžete kludne robiť nejaké questy, ktoré vám dávajú postavičky, väčšinou s výkričníkom nad hlavou. Takto môžete zarobiť dosť peňazí. Ale guesty sa nerobia len pre peniaze, ale musia sa robiť vždy keď chcete prejsť na ďalšiu profesiu (napr. keď chcem isť z mystika na , wizarda), atď.).

Prajem príjemnú hru!

 

 

Lineage 2 | stály odkaz

Komentáre

  1. Slovensky Lineage 2 server
    Vyborny slovensky lineage 2 server sa da najst na adrese http://L2.stonehenge.sk

    Chronicle 4, skvela komunita hracov, poriadok, profesionalita. Unikat na poli ceskych a slovenskych serverov, viac povie tato prezentacia:
    http://l2.stonehenge.sk/Why/
    publikované: 29.03.2006 04:35:25 | autor: sh (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Je to super
    Lineage 2 je vážne dobrá hra.
    Ja osobne ju strašne rád hrávam. Vždy sa pri nej da dobre zabaviť .Odporúčam !!!
    publikované: 25.04.2006 13:54:08 | autor: Story (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ss
    ja som nevedel ye to tu mas napsiane a nevystatuj sa tu keby viem robit odkazy a davat obraykz do textu tak aj ja to mam peken ale nema ma to kdo naucit :( fakt som nevedel ye si to napoisal predomnou sorry
    publikované: 15.05.2006 17:18:49 | autor: pre teba mili fortres (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. presunutie
    táto téma sa presúva na Eugen.blog.sk, tak sa mozte kuknut na lepsie spracovanie...
    publikované: 21.12.2006 13:57:02 | autor: Eugen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014